Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Nieuwe schoolbel

Zoals u wellicht al hebt gemerkt hebben we de schoolbel vervangen door muziek. Dat betekent dat wanneer om 8.20 uur de muziek begint te spelen, alle leerlingen in school mogen. Om 8.30 uur stopt de muziek en beginnen we met de lessen. Om 14.00 uur begint de muziek weer en gaan alle leerlingen naar huis. Later zal er nog een schakelklok worden gemonteerd zodat ook tijdens pauzemomenten de muziek begint te spelen.

Lees meer 

Bericht van juf Marjan de Jongh

Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na 36 jaar, vol passie te hebben gewerkt met kleuters, heb ik besloten om te stoppen. Echter wel met pijn in mijn hart. Toch is het een goede keuze, het is beter voor mijn gezondheid. Ik zal u vast nog wel eens tegenkomen in de wandelgangen van de " Ekke". Een voor mij zo'n waardevolle school laat ik niet zomaar los. Via deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en de fijne samenwerking. Dat heb ik altijd gevoeld!  Ik wens u goede feestdagen en veel gezondheid in 2019! Marjan de Jongh.   

Lees meer 

Vorderingen Schoolplein

Nog voor de grote vakantie is, met heel veel hulp van enthousiaste ouders en leerkrachten, het eerste deel van het plein vernieuwd. Bijzonder om met een groep ouders stoeptegels te sjouwen, valondergrond te leggen, boomwortels te verwijderen en een klimmuur te creëren. Maar ook om de sponsorloop te organiseren en een prachtig bedrag op te halen om het plein nog mooier te maken. 

Lees meer 
Deel deze pagina