Loading...
Plezier op school door talentgericht onderwijs en een duidelijke structuur
Door samenwerking je ontwikkelen als individu

SPORT EN SPEL

Sport en spel zorgen voor ontspanning en nieuwe energie

Gebruik maken van ieders talent
Vooruitstrevend, modern onderwijs
Voor iedereen passend onderwijs

OBS Ekke de Haan

Op de Ekke de Haanschool halen we uit de leerlingen wat er in zit. Iedere leerling krijgt passend onderwijs, waarbij er veel aandacht is voor talenten en beweging.
Onze kernwoorden zijn vertrouwen, verbinding, talentontwikkeling en dynamisch leren. We werken met een heldere structuur, met voor iedereen dezelfde regels en afspraken. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen, leerkrachten en ouders en respecteren verschillen. Successen vieren we en complimenten geven hoort daarbij. Leren van elkaar en openheid hebben we hoog in ons vaandel staan. Op deze manier willen we zorgen voor een veilige en sterke school waar de leerlingen met plezier leren. 

Nieuws

Ekke de Haan wordt vernieuwd!

Ekke de Haan danst!

Leerlingen obs Ekke de Haan voeren “de Notenkraker” op

Virtuele tour

Team

 

Ambitie in Onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De tweeëntwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

Ambion

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek.

U kunt hiervoor klikken op onderstaande knop. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen
Top