OBS Ekke de Haan

Op de Ekke de Haanschool halen we uit de leerlingen wat er in zit. Iedere leerling krijgt passend onderwijs, waarbij er veel aandacht is voor talenten en beweging.
Onze kernwoorden zijn vertrouwen, verbinding, talentontwikkeling en dynamisch leren. We werken met een heldere structuur, met voor iedereen dezelfde regels en afspraken. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen, leerkrachten en ouders en respecteren verschillen. Successen vieren we en complimenten geven hoort daarbij. Leren van elkaar en openheid hebben we hoog in ons vaandel staan. Op deze manier willen we zorgen voor een veilige en sterke school waar de leerlingen met plezier leren. 

Robyn Hagenaar

"We krijgen veel tijd om te tekenen en te knutselen en leuke dingen te doen."

Hans Kroon

“Warme school met veel aandacht voor je kind”

Jelco Witteveen en Nellie Hoekstra

“Samen ieders talent mogen ontdekken”

Virtuele tour

Talentontwikkeling

Optimale ontwikkeling van talenten van leerlingen én leerkrachten om ons onderwijs aantrekkelijk en boeiend te maken. We geloven erin dat als leerlingen en leerkrachten doen waar ze goed in zijn, dit op een positieve manier doorwerkt in de andere vakken. Binnen ons onderwijs maken we hiervoor alle ruimte!

Apple leeromgeving

Ook met de inzet van ICT in ons onderwijs loopt Ekke de Haan trots vooraan! Wij werken in de Apple leeromgeving en met moderne lespakketten kunnen we leerlingen nog beter passend onderwijs geven op hun eigen niveau. 

Team

Nieuws

Nieuwe schoolbel

Zoals u wellicht al hebt gemerkt hebben we de schoolbel vervangen door muziek. Dat betekent dat wanneer om 8.20 uur de m [..]

lees meer

Ouderportaal

Onze ouders worden geïnformeerd over alle actualiteiten via het ouderportaal Mijn School.    

lees meer

OBS Ekke de Haan & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden